تدوین راهکارهای رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و جذب توریست شهرستان بهارستان

تدوین راهکارهای رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و جذب توریست شهرستان بهارستان تدوین راهکارهای رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و جذب توریست شهرستان بهارستان

دسته : گردشگری و توریسم

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 78 KB

تعداد صفحات : 61

بازدیدها : 419

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تدوین راهکارهای رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و جذب توریست شهرستان بهارستان

دانلود مقاله تدوین راهکارهای رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و جذب توریست شهرستان بهارستان

این مقاله با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد

مقدمه

دنیای امروزی ، دنیای تحولات سریع و گسترده در تمام زمینه هاست . " توریسم " و " گردشگری " به عنوان یک تجارت پر سود و درآمد زا می تواند یکی از موتورهای رشد اقتصاد ملی توجه شود که با سرمایه گذاری در این بخش می توان کشور را از وابستگی به منابع و ذخایر زیرزمینی نجات داد . پر واضح است که با اتمام این منابع ، اقتصاد کشور فلج گردد و کشور نیازمند به سایر کشورها .

در خصوص گردشگری باید گفت که مجموعه فعالیتی هست که در جریان مسافرت یک گردشگر اتفاق می افتد ، از جمله : برنامه ریزی ، سفر- مسافرت به قصد – اقامت – بازگشت و حتی یادآوری خاطرات آن – خرید کالاهای مختلف و تعامل میان میزبان و مهمان ...

برخی صاحب نظران ازجمله (( پیروس )) گردشگری را در قالب یک شبکه مبدأ – مقصد مورد بررسی قرار داده اند ؛ او می گوید :

(( گردشگری فعالیتی چند جانبه بوده و از آنجا که در مراحل مختلف آن از مبدأ تا مقصد ، خدمات گوناگونی درخواست و عرضه می شود از لحاظ جغرافیایی نیز پیچیده است .

علاوه بر این احتمالاً در کشور یا منطقه ای تعداد زیادی مبدأ یا مقصد وجود دارد که اغلب آن دارای هر دو خصوصیت حرکت ( مبدأ ) و پذیرش ( مقصد ) هستند . ))

هدف پژوهش

در این پژوهش ، سعی شده با بررسی اجمالی فضای سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگ و آثار تاریخی منطقه بهارستان با توجه به ظرفیت ها و کمبودهای موجود در شهرستان راهکارهایی قابل اجرا ارائه گردد تا با تلاش و همدلی مسئولین و مردم با غیرت بهارستان گامهای مثبتی در جهت رشد و توسعه این منطقه محروم برداشته شود . از جمله " چگونگی جذب گردشگر و رونق این صنعت مهم در شهرستان تاریخی بهارستان که گذرگاهی برای عبور اقوام ایران زمین بوده است .

روش تحقیق

از آنجا که در این پژوهش تمرکز اصلی بر " ارائه و تدوین راهکارهایی برای رونق بخشی به صنعت گردشگری و جذب توریست " در منطقه بهارستان بوده است که به صورت تطبیقی بوده و از روش توصیفی – تخیلی و مشاهده استفاده گردیده است . ( برای شناخت بیشتر شرایط موجود و تحلیلی آنها تطبیق شرایط و پدیده ها موجود مورد بررسی قرار می گیرد . ) روش گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای – مصاحبه با مسئولین منطقه شهرستان بهارستان – میدانی ( که شامل مشاهده و بررسی مناطق تاریخی و ... نیز تهیه پرسشنامه ( اما به دلیل هزینه بالای آن امکان استفاده به صورت گسترده نبوده است )

سپس با مطالعه و بررسی منابع اصلی و قابل دسترسی – مصاحبه ها ابتدا به جمع آوری و تنظیم فیش ، پرداخته و هر آنچه زاید یا تکراری بود حذف گردید سپس با استفاده از تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده به توصیف و تحلیل موضوع پرداخته شده است .

 

پیشینه ی تحقیق

با بررسی های انجام شده معلوم گردید که تاکنون پژوهشی تحت این عنوان صورت نگرفته است اما باید اذعان داشت که پژوهشهایی در زمینه بخش   از شهرستان مثلاً " قلعه و قلعه نشینان اسماعیل آباد فاتح " از آقای حمید دهقانی یا در سازمان میراث فرهنگی رباط کریم نیز بررسی و شناسایی آثار تاریخی شهرستان های استان تهران توسط گروه آقای محسن باقری انجام گرفته است .

اما در بررسی ها و مطالعات انجام شده در هیچ کجا به شکلی که مدنظر پژوهش حاضر است ، انجام نشده است .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید