تحقیقات وزوز و اختلالات شنوایی

تحقیقات وزوز و اختلالات شنوایی تحقیقات وزوز و اختلالات شنوایی

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 103 KB

تعداد صفحات : 117

بازدیدها : 403

برچسبها : وزوز اختلالات شنوایی

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی مطالعات وزوز و اختلالات شنوایی

تحقیقات وزوز و اختلالات شنوایی

مقدمه

تعاریف مختلفی در مورد وزوز ارائه شده است که به جهت وسیع بودن تعاریف نمی توان مرز مشخصی بین نوع وزوز و منشأ آن قائل شد.

به عنوان مثال وزوز و سیتبولی یا منییری یا حلزونی یا وزوز عروقی.

در یک تعریف، وزوز به دو دسته ی subjective و Abjective تقسیم شده است. این در حالی است که ممکن است وزوز obj به شکلهای مختلفی وجود داشته، فقط توسط بیمار قابل شنیدن باشد، نه آزمایش کننده و به موجب آن یک هم پوشی بین وزوز subj و obj وجود دارد. تعریفی که در این پایان نامه براساس پیشنهاد Justerboff و همکارانش ارائه می شود به صورت زیر است:

وزوز عبارتست از درک صوتی که هیچگونه منشأ مکانیکی در خارج ندارد و با هیچ گونه عامل ارتعاشی در حلزون گوش مرتبط نیست.

براساس این تعریف وزوز با اصوات خارجی تفاوت خواهد داشت و تفاوت آن در جنبه های حقیقی از جمله سایکو اکوستیک و masking است.

تمام اصوات دیگری که بیمار می شنود یا درک می کند و از تعریف فوق مستثناست به عنوان اصوات بدنی یا somato sound نامیده می شود. بدین معنی که رفتاری مشابه با اصوات خارجی دارند. از جمله اینکه:

1- منحنی masking آنها Vshape است.

2- در گوش ipisi بهتر از گوش contra ماسک می شوند. نیاز به شدت کمتری در Ipsi نسبت به contra دارند.

3- اگر به صورت tonal با شند، با صوت خارجی دیگر حالت زنش پیدا می کنند در حالی که وزوز اصلاً beating ندارد

یکی از رایج ترین نظریه ها در مورد وزوز نظریه نوروفیزیولوژی می باشد افراد دچار وزوز به سرعت باید مورد بررسی قرار بگیرند. تا از ایجاد نتایج منفی برای درمان فرد جلوگیری شود. کسی باید برای درمان انتخاب شود که آگاهی کامل از وزوز داشته باشد نه فقط علاقمند به این موضوع باشد. درمانگر باید تمام نکات اختصاصی در مورد بیمار را بداند و به این نکته توجه داشته باشد که به صراحت نمی توان هیچ وقت گفت که یک روش کلینیکی بهترین روش می باشد. هر درمانگر باید بداند که هر نکته و مسئله ای در مورد درمانی که برای فرد م.رد استفاده قرار می گیرد باید مورد ارزیابی قرار بگیرد. یک روش درمانی سودمند روشی است که برای بیمار متفاوت شدن وزوز را به همراه داشته باشد و برای درمانگر تجربه ی مفیدی باشد.

یک سؤال مطرح می شود که آیا ادیولوژیست می تواند در این روندهای درمانی قرار بگیرد؟ جواب بله است. هر گونه بدی عملکرد سیستم شنوایی مربوط به شنوایی شناس می باشد. یک ادیولوژیست باید از تمام بیماری هایی که برروی سیستم شنوایی تأثیر می گذارد آگاه باشد.

وزوز یک بیماری سیستم شنوایی است که روی تعداد زیادی از افراد تأثیر می گذارد. روش های درمانی نیز دارای مشکلات تکنیکی می باشد اگرچه که این مشکلات و چالش ها باعث می شود بیشتر روش های ارزشمند به وجود آیند.

Tinnitus retraning the rapy

درمان بازآموزی وزوز گوش

خلاصه مقاله:

احتمالاً TRT باعث به وجود آمدن و حفظ و نگهداری تغییرات پلاستیکی در شبکه ی عصبی سیستم شنوایی و اتصالات آن با سیستم عصبی اتونومیک و لیمنیک می شود. اما باعث از بین رفتن سیگنالهای T نمی شود. از مراکز زیادی در سطح جهان موفقیت TRT گزارش شده البته هنوز بحثهای زیادی در مورد کارایی TRT و کمکهای ارتباطی اجزاء TRT وجود دارد.

این مقاله تلاش بر ارائه ی خلاصه ای از اساس TRT و فهم آن براساس الگوی نور و فیزیولوژی T دارد.

T احساس شنوایی خیالی (کاذب)

احساس شنوایی به عنوان توانایی دریافت صوت تعریف می شود که شامل انتقال صوت به وسیله ی گوش می باشد، طبیعی است که T یک صدای دریافتی در ارتباط با گوش فرض می شود. در نتیجه تحقیقات تاریخی درباره ی مکانیزم T بر روی اتصال حلزونی متمرکز شده بود اما اطلاعات جمع آوری شده در طول سالها نشان می دهد که T در 95% موارد ربطی به فرایند مکانیکی که در حلزون اتفاق می افتد، ندارد. (T از طریق دریافت فعالیتهای عصبی در راههای شنوایی حاصل می شود. در حالی که هیچگونه رابطه ای شنوایی متناسب بااین دریافت وجود ندارد. یعنی T یک احساس شنوایی خیالی می باشد مثل عضو خیالی یا درد خیالی)

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید