دسته : -علوم انسانی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 2275 KB
تعداد صفحات : 39
بازدیدها : 238
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایل
عنوان صفحه
مقدمه ................................................................................................................ 2
شکل ظاهری صفحات سایت ...........................................................................
چکیده ............................................................................................................. 11
محدودیت ها .................................................................................................. 12
ثبت نام ........................................................................................................... 12
LOGIN کردن ............................................................................................ 18
LOGOUT کردن ....................................................................................... 22
SEARCH کردن ........................................................................................ 22
UPLOAD کردن ........................................................................................ 25
فهرست منابع .................................................................................................. 38
مقدمه :
دنیای عجیبی است كه تكنولوژی های مربوط به آن تار جهان گستر "World Wide Web" اغلب بدون پشتیبانی كافی عرضه می شوند و كاربران این تكنولوژی همه روزه با واژگـان جدیدی بر خورد میكنند كه باعث سر در گمی آنها می شوند. برای نمونه میتوان به رشد نرم افزارهای open source اشاره كرد كه عبارتند از:
برنامه های كه بتوان آنها را گسترش داد و یا تغییراتی در ساختار آنها ایجاد كرد
متداول ترین این برنامه ها سیستم عامل Unix و به طور خاص Linux می باشد. این برنامه ها با وجود ثبات و پایداری، دارای یك مشكل بزرگ است و آن دشوار بودن آموختن این برنامه ها می باشد. كمبود راهنماهایی كه به زبان ساده این برنامه ها را به مبتدیان آموزش دهد باعث شده است كه این دسته از نرم افزار ها از جایگاه واقعی خود دور نگاه داشته شوند. PHP یكی از زبانهای اسكریپتی open source است و ابزار مفیدی می باشد كه تا كنون علی رغم سادگی استفاده از آن هنوز به صورت شایسته ای از آن استقبال نشده است.
PHP چیست ؟
PHP سال 1994 توسط Rasmus Lerdorf ایجاد شد و مخفف واژگان Personal Home Pages به حساب می آید. با گسترش قابلیت ها و موارد استفاده این زبان PHP در معنای Hypertext Preprocessor به كار گرفته شد. عبارت پیش پردازشگر (Preprocessor) بدین معنی است كه PHP اطلاعات را قبل از تبدیل به زبان Html پردازش می كند.
مطابق مطالب سایت وب رسمی PHP كه در آدرس http://www.php.net قرار دارد، PHP زبان اسكریپتی سمت سرویس دهنده Html Embeded , Cross-Platform ,(Server-side) می باشد.
سمت سرویس دهنده بودن PHP بدین معناست كه تمام پردازشهای این زبان بر روی سرویس دهنده (Server) انجام می گیرد. یك سرویس دهنده در حقیقت یك كامپیوتر مخصوص می باشد كه صفحات وب در آنجا نگهداری می شوند و از آنجا به مرورگر وب كاربران منتقل می شوند.
چگونگی ادامه این روند را در درس های آتی توضیح داده خواهد شد.
منظور از Cross-Platform بودن این زبان این است كه بروی هر سیستم و با هر سیستم عاملی از قبیل : Unix, Windows NT, Macintosh, Os/2 اجرا میشوند. توجه كنید كه منظور از سیستم عامل، سیستم عامل هایی می باشند كه بر روی سرویس دهنده نصب می شوند. PHP نه تنها قابلیت اجرا بر روی هر سیستم عاملی را دارا می باشد بلكه برای منتقل كردن برنامه های آن از یك سیستم عامل به سیستم عامل دیگر احتیاج بــه تغییرات اندكی خواهید داشت و حتی در بعضی از موارد بدون احتیاج به هیچ تغییری می توانید یك برنامه به زبان php را از یك سیستم عامل به سیستم عامل دیگر منتقل كنید.
منظور از Html embeded بودن PHP این است كه دستورات این زبان در بین كدهای html قرار می گیرند. بنابراین برنامه نویسی به زبان PHP كمی پیچیده تر از برنامه نویسی به زبان Html به حساب می آید.
PHP بر خلاف زبانهای برنامه نویسی (Programming Languages) یك زبان اسكریپتی (Scripting Language) می باشد به عبارت دیگر دستورات PHP بعد از رخداد یك رویداد (Event) اجرا می شوند. این رویدادها می توانند شامل ارسال یك فرم رفتن به یك URL مشخص و یا مواد دیگر باشند متداولترین زبان اسكریپتی زبان Java Script می باشد كه معمولا برای پاسخ به رویدادهای كاربر در مرورگر وب بــه كار می رود تفاوت عمده Java Script با PHP در این است كه Java Script یك تكنولوژی سمت سرویس گیرنده (Client-side) می باشد.
زبان هایی مانند Java Script یا PHP تفسیر شونده (Interpreted) نامیده میشوند. به عبــارت دیگر برای اجرا به یك مفسر مانند مرورگر وب احتیاج دارند. اما زبانهای برنامه نویسی مانند C یا Java بعد از ترجمه به زبان ماشین (Compile) به خودی خود قابل اجرا می باشند.جدیدترین نسخه PHP نسخه 4 این زبان اسكریپتی می باشد و كلیه فایل ها و كدهایی كه توی این وبلاگ ارائه میشه تحت این نسخه كار میكنند. اما یك مشكل هست كه اكثر سرویس دهنده ها از نسخه 3 استفاده میكنند. تفاوت این دو نسخه PHP بسیار اندك هست و تغییرات مهم عموما در مسیر اصلاح عملكرد این زبان صورت گرفته شده است.