دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1178 KB
تعداد صفحات : 73
بازدیدها : 268
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلمقاله حقوق انتقال در بازار برق امریکا
چكیده
صنعت برق همانند دیگر زیر ساختها در كشورهای صنعتی به سمت خصوصی شدن حركت می كند . همچنین در كشور ما طبق اصل 44 قانون اساسی صنعت برق باید در قسمت تولید تا 80 درصد به بخش خصوصی واگذار شود . در این پروژه به بررسی چگونگی خصوصی شدن بخش انتقال در بازارهای مختلف آمریكا می پردازیم و در انتها آنها را با هم مقایسه می كنیم .
در فصل اول شمای كلی بازار برق و كلیاتی در مورد آن بیان شده است .
فصل دوم به بررسی مدل های برق و اجزاء مختلف در بازار می پردازد .
فصل سوم دلایل استفاده از حقوق انتقال مالی و فیزیكی و معانی انها را بیان می كند .
فصل چهارم به بررسی جزئی تر حقوق مالی و فیزیكی و چگونگی تجارت آنها می پردازد و همچنین ایرادات و نقش آنها در سرمایه گذاری را بیان می كند .
فصل پنجم به چگونگی تطبیق حقوق انتقال مالی با كل شبكه می پردازد .
در فصل ششم بازارهای PJM ، نیویورك ، كالیفورنیا ، نیواینگلند ، تگزاس و نیوزلند از لحاظ تاریخچه ، حقوق مورد استفاده ، چگونگی بدست آوردن و معاملة حقوق و چگونگی اجرای مزایده ها با هم مقایسه شده اند .
- مقدمه
در بسیاری از كشورها بخش های زیر ساخت همانند الكتریسیته، راه آهن و تولید و توزیع گاز در حال تجدید ساخت هستند. بیشتر برنامه های تجدید ساختار برای ایجاد بخش های رقابتی و همچنین ایجاد تمایز بین بخش های رقابتی و انحصاری است. در بسیاری از زیرساختها بخش رقابت پذیر برای دادن سرویس به مشتری به بخش انحصاری احتیاج دارد. در همة این سیستمها قیمتی كه تولیدكنندگان برای محصولشان ارائه می دهند به محل آنها و همچنین اینكه محصولاتشان را از چه قسمتی عبور می دهد، بستگی دارد. ترافیك و تراكم شبكه باعث تفاوت قیمت انتقال در نقاط مختلف شبكه میشود.
صنعت برق كه همیشه بوسیله یك سیستم متمركز اداره می شد یكی از زیرساختهایی است كه شاهد تغییرات عظیمی بوده است. این سیستم متمركز در حال تبدیل به یك صنعت رقابتی است كه در آن بازار قیمت برق و توزیع آنرا بوسیله افزایش رقابت كاهش می دهد.
این نوسازی باعث تجزیه سه عنصر اساسی این صنعت یعنی تولید، انتقال و توزیع شده است.
كنترل مستقل شبكه در یك سیستم بازسازی شده هم رقابت و هم دسترسی مستقیم به اجزا شبكه را آسان می كند. البته عملكرد مستقل شبكه بدون نهاد مستقلی مثل ISO قابل اطمینان نیست. برای اینكه بازار رقابتی بصورت پر بازده و با قابلیت اطمینان بالا كار كند، ISO از مشتركین بازار مثل تولید كنندهها، كمپانی های توزیع و انتقال دهنده ها و در نهایت مصرف كننده ها مستقل می باشد. ISO باید قوانینی روی انرژی و بازارهای سرویس فرعی قرار دهد و سیستم انتقال را بصورت غیر تبعیض آمیز اداره كند و برای ریسك های بازار ایجاد حصار حفاظتی را آسان كند. ISO باید به سیستم قوی كامپیوتری مجهز شده باشد كه شامل مانیتورینگ بازار، حراج و به مزایده گذاشتن سرویس های فرعی می باشد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول - مقدمه 1
فصل دوم - ساختار بازار 5
2-1- اهداف در عملكرد به شیوة بازار 6
2-2- مدل های بازار برق 6
2-3- ساختار بازار 7
2-4- انواع بازار برق 11
فصل سوم – معانی PTR , FTR 13
3-1- دلایل اسفاده از حقوق انتقال 14
3-2- حقوق انتقال فیزیكی 15
3-3- حقوق انتقال مالی 16
فصل چهارم - طراحی بازار انتقال 18
4-1- طراحی بازار انتقال 19
4-2- مالكین حقوق انتقال مالی 21
فصل پنجم – معیارهای عملكرد بازار 34
فصل ششم – بررسی بازراهایی كه در آنها FTR به حراج گذاشته می شود 37
6-1- بازار PJM 38
6-2- بازار نیویورك 48
6-3- بازار كالیفرنیا 55
6-4- بازار نیو اینگلند 58
6-5- بازار تگزاس 60
6-6- بازار نیوزلند 63
فصل هفتم – نتیجه گیری 66
منابع 73
خرید و دانلود آنی فایل