دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل : word
حجم فایل : 707 KB
تعداد صفحات : 40
بازدیدها : 208
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 7000 تومان
خرید این فایلمقاله درباره سنسورها
قسمتی از متن:
مقدمه:
بطور كلی موقعیت سنجی از روش های مختلف زیر قابل حصول است :
|
سنسور های مغناطیسی برای بیش از 2000سال است كه در حال استفاده می باشند. كاربرد اخیر سنسورهای مغناطیسی در رهیابی یاناوبری(Navigation) می باشد. |
سنسورهای مغناطیسی از آهنربای دائمی و یا آهنربای الكتریكیِ تولید شده از جریان ac و dc استفاده می كند. سنسورهای مغناطیسی ، بطور كلی ، بر میدان مغناطیسی عمل می كنند و ویژگیهای آنها تحت تاثیر میدان مغناطیسی تغییر می كند. از ویژگیهای این سنسورها غیر تماسی بودن (Non contact) آنهاست. در آنها هیچ اتصال مكانیكی میان قسمت های متحرك و قسمت های ثابت وجود ندارد. این خاصیت منجر به افزایش طول عمر آنها شده است. علاوه بر این لغزش قسمت های متحرك بر هم، در دیگر سنسورها مثل پتانسیومتر باعث ایجاد نویز می شود، كه این مشكل در سنسورهای مغناطیسی رفع شده است.
سنسورهای مغناطیسی به سبب ساختار مناسبی كه دارند در محیط های آلوده، چرب و روغنی بخوبی عمل می كنند و به همین علت در اتومبیل و كاربرد های این چنینی بسیار مفید هستند.
سنسورهای مغناطیسی بر مبنای رنج میدان اعمالی بصورت زیر تقسیم بندی می شوند:
|
جابجایی ( Displacement ) به معنی تغییر موقعیت است. سنسورهای جابحایی به دو نوع افزایشی ( Incremental ) و مطلق ( Absolute ) تقسیم می شوند. سنسور های افزایشی میزان تغییر بین موقعیت فعلی و قبلی را مشخص می كنند. چنانچه اطلاعات مربوط به موقعیت فعلی از دست برود، مثلا منبع تغذیه دستگاه قطع بشود، سیستم باید به مبدا خود منتقل شود.( reset شود.) در نوع مطلق موقعیت فعلی بدون نیاز به اطلاعات مربوط به موقعیت قبلی بدست می آید. نوع مطلق نیازی به انتقال به مرجع خود را ندارد. معمولا سنسورهای جابجایی مطلق را سنسورهای موقعیت ( Position sensor ) می نامند.
خرید و دانلود آنی فایل