مقاله wireless

مقاله wireless مقاله wireless

دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1113 KB

تعداد صفحات : 85

بازدیدها : 288

برچسبها : مقاله wireless

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله wireless

مقدمه

نیاز روز افزون به پویایی کارها ، استفاده از تجهیزاتی مانند تلفن همراه ، پیجرها و ... بواسطه وجود شبکه های بی سیم امکان پذیر شده است.

اگر کاربر یا شرکت یا برنامه کاربردی خواهان آن باشد که داده و اطلاعات مورد نیاز خود را به صورت متحرک در هر لحظه در اختیار داشته باشند شبکه های بی سیم جواب مناسبی برای آنها ست. این مقاله دربخش های مختلفی ارائه میشود، در بخش حاضر فقط به بیان کلیاتی در رابطه با شبکه های بی سیم و کابلی پرداخته شده، در بخش های بعدی به جزئیات بیشتری در رابطه با شبکه های بی سیم خواهیم پرداخت.

تشریح مقدماتی شبکه های بی سیم و کابلی

شبکه های محلی (LAN) برای خانه و محیط کار می توانند به دو صورت کابلی (Wired) یا بی سیم (Wireless) طراحی گردند . درابتدا این شبکه ها به روش کابلی با استفاده از تکنولوژی Ethernet طراحی می شدند اما اکنون با روند رو به افزایش استفاده از شبکه های بی سیم با تکنولوژی Wi-Fi مواجه هستیم .

در شبکه های کابلی (که در حال حاضر بیشتر با توپولوژی ستاره ای بکار می روند ) بایستی از محل هر ایستگاه کاری تا دستگاه توزیع کننده (هاب یا سوئیچ ) به صورت مستقل کابل کشی صورت پذیرد(طول کابل ازنوع CAT5 نبایستی 100 متر بیشتر باشد در غیر اینصورت از فیبر نوری استفاده میگردد) که تجهیزات بکار رفته از دونوع غیر فعال (Passive ) مانند کابل ، پریز، داکت ، پچ پنل و.......... . و فعال (Active )مانند هاب ،سوئیچ ،روتر ، کارت شبکه و........... هستند .

موسسه مهندسی IEEE استانداردهای 802.3u را برای Fast Ethernet و 802.3ab و802.3z را برای Gigabit Ethernet ( مربوط به کابلهای الکتریکی و نوری ) در نظر گرفته است. شبکه های بی سیم نیز شامل دستگاه مرکزی (Access Point ) می باشد که هر ایستگاه کاری می تواند حداکثر تا فاصله 30 متر ی آن (بدون مانع ) قرار گیرد. شبکه های بی سیم (Wlan ) یکی از سه استاندارد ارتباطی Wi-Fi زیر را بکار می برند:

• 802.11b که اولین استانداردی است که به صورت گسترده بکار رفته است .

• 802.11a سریعتر اما گرانتر از 802.11b می باشد.

• 802.11g جدیدترین استاندارد که شامل هر دو استاندارد قبلی بوده و از همه گرانتر میباشد.

هر دونوع شبکه های کابلی و بی سیم ادعای برتری بر دیگری را دارند اما انتخاب صحیح با در نظر گرفتن قابلیتهای آنها میسر می باشد.

شبکه اینترنت بی سیم یا Wireless Lan که به اختصار WLL نامیده می شود یکی از بزرگترین پدیده های قرن در صنعت IT به حساب می آید که توانسته است با کاهش هزینه ها و صرفه جویی کامل در زمان اجرا، رشد بسیار بالایی را در چند سال اخیر از آن خود کند.

شرکت خدمات فن آوری اطلاعات شبکه کاسپین یا قزوین نت با اجرای اولین شبکه بی سیم استان به منظور تهیه بستر ارتباطی قوی و منسجم در استان قزوین از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را در این زمینه آغاز و پس از گذشت مدت زمانی کمتر از 8 سال توانسته است همچنان به عنوان طراح و مجری سرویسهای WLL در استان به ارائه سرویسهای پرسرعت و متنوع اینترنت مشغول باشد.

شبکه اینترنت بدون سیم چیست؟

شبکه اینترنت بدون سیم امکان اتصال با اینترنت را بدون نیاز به خط تلفن یا هرگونه کابل کشی دیگر فراهم می سازد.

امکانات و نحوه اتصال

برای راه اندازی این سرویس نیاز به یک آنتن مخصوص دارید. این آنتن باید در بالاترین مکان ساختمان و به سمت مکان شبکه اطلاع رسانی استان قزوین (انتهای خیابان پادگان) نصب شود.

سپس آنتن با استفاده از یک کابل به کامپیوتر شما وصل می شود. پس از انجام تنظیمات و مذاکرات مربوطه با بخش سرویس اینترنت بدون سیم شبکه اطلاع رسانی کامپیوتر شما دارای اینترنت همیشگی بدون سیم خواهد بود.

هزینه های اتصال

هزینه های اتصال شامل تهیه آنتن برای یکبار و اشتراک اینترنت بدون سیم بر اساس زمان و سرعت درخواستی است که بصورت ماهانه پرداخت می شود.

محدوده اتصال

تمام نقاط محدوده شهر قزوین، شهر صنعتی البرز و شهر الوند قابلیت ارتباط از این طریق را دارا می باشند.

پهنای باند اختصاصی

از نکات برجسته این سرویس، ارائه پهنای باند کاملا اختصاصی است. این به این معناست که در ساعات اوج مصرف استفاده کنندگان از سرویس اینترنت بدون سیم، سرعت هیچکدام پائین نخواهد آمد و هریک به تنهایی می توانند از حداکثر سرعت تخصیص داده شده استفاده نمایند. جهت آزمایش این موضوع می توانید از نرم افزار Dumeter استفاده نمایید.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید