دسته : کامپیوتر و IT
فرمت فایل : word
حجم فایل : 38 KB
تعداد صفحات : 57
بازدیدها : 199
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلمقاله راههای افزایش سرعت دسترسی به اینترنت
قسمتی از متن:
پیامدهای مثبت و منفی اینترنت به عنوان یک پدیدهی نوین در اجتماعات انسانی در حال گسترش است و این ابزار در سطح کلان، در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و غیره منجر شده و نقش آن بر امنیت ملی جوامع و در روند ارتباطی سازمانها با مشتریان و حتا بر روابط خانوادگی به طور موثر در حال توسعه است.
به گزارش خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیدگاههای متفاوتی وجود دارد كه بر مبنای آن سازمانها، شركتها و مراكز بازرگانی، تجاری و اقتصادی برای بهرهوری لازم اطلاعاتی و زیرساخت اقتصادی پویا و فعال برای تصمیمگیری و برنامهریزی، وابستگی شدیدی به آخرین اطلاعات و كسب آن از طریق اینترنت خواهند داشت.
جهان سوم نیز نیازمند اطلاعات علمی، فنی تجاری و غیره است؛ اطلاعاتی كه حقیقتا برای این كشورها بسیار حیاتی و مهم است و در این میان شاید شبكه بینالمللی اطلاعرسانی (اینترنت) پلی است تا جهان سوم از طریق آن با زدن یك راه میانبر به جهان اول قدم بگذارد.
كارشناسان امر معتقدند هزینهی اینترنت در کشوری مانند ایران نسبت به میزان درآمد سرانه اشخاص، بالاست و همین امر موجب جلوگیری از گسترش این سرویس در ایران شده است و طبیعتا باعث شده در رابطه با میزان دسترسی به اینترنت، رتبهی مناسبی در جهان نداشته باشیم.
شواهد نشان میدهند كه مهمترین دلیل قیمت بالای این سرویس در ایران گران بودن پهنای باند مورد نیاز ISP ها است که از طریق شرکت فنآوری اطلاعات و یا ICPها تامین میشود.
آمار هم از این حكایت دارند كه در قیمتهای خرده فروشی، هزینه پهنای باند چندین برابر قیمت جهانی است البته نباید منکر هزینههای انتقال پهنای باند به داخل کشور و تقسیم آن در کل کشور شد اما می توان با کاهش هزینههای پهنای باند میزان دسترسی به اینترنت را در کشور بالا ببرد.
در این خصوص مسعود ریاضیات ـ رییس انجمن كارفرمایان شركتهای اینترنتی ایران ـ در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این كه با توجه به این كه اینترنت یك پدیدهی اقتصادی بوده و سبب تسهیل امور و اطلاعات الكترونیكی میشود لذا باید نگاهها نسبت به اینترنت و ارتقاء آن تغییر كند، اظهار كرد: اینترنت یك امر اقتصادی و بستری برای توسعهی اقتصادی است به طوری كه راههای اینترنت و تبادل اطلاعات بسیار موثر در پیشرفت اقتصاد كشور است.
به گفتهی او اینترنت یك پدیدهی اقتصادی مهم است كه سبب كم رنگ شدن نقش راهها در تبادل اطلاعات شده و باید مورد عنایت مسوولان دولت قرار گیرد.
رییس انجمن كارفرمایان شركتهای اینترنتی با تاكید بر اینكه با توجه به نقش موثر جادهها و اتوبان در راههای كشور و تسهیل امور، لذا پرسرعت شدن اینترنت نیز از واجبات است، تصریح كرد: آماردهی وزارت ICT نسبت به بالا رفتن ضریب نفوذ اینترنت و تلفن همراه باید در مقایسه با كشورهای دیگر باشد.
همچنین داوود مدنی - كارشناس فنآوری اطلاعات - با بیان اینكه با توجه به وجود نگاه غیرعلمی و ناآگاهانه نسبت به اینترنت در كشور این موضوع هنوز به صورت فراگیر و همگانی مورد استفاده قرار نگرفته و علت آن نبود یك تعامل و وابستگی بین مراكز اداری صنعتی و دانشگاهها است، اظهار كرد: كاربران اینترنت در سطوح مختلف برای تامین خواستههایشان به نوعی از منابع و امكانات مختلف بهره میگیرند و برآورده كردن نیاز مراجعهكنندگان مختلف در هر سطح و گروهی از اهمیت ویژه و جامع بودن این منبع حكایت دارد.
به گفتهی او بانك اطلاعاتی كارآمدتر از اینترنت با اشتراك دادههای كاربران آن در هر زمان و مكان با سرعتی به مراتب بالاتر از دیگر امكانات، وجود ندارد.
این كارشناس تاكید كرد: با گسترش اطلاعات اینترنت در هر لحظه و با افزودن سایتها توسط كاربران بسیار در نقاط مختلف، اهمیت حضور و میزان استفاده و برخورداری از آن مورد سوال واقع میشود كه ما در این بانك عظیم اطلاعات چه نقشی داریم.
مدنی گفـت: در جنبههای علمی و تحقیقاتی آمار چشمگیری از كاربران در جهت رشد كمی و كیفی سایتها و وبلاگها به چشم نمیخورد اما این بدان معنی نیست كه هرگز كاری نكردهایم یا حضوری نداشتیم بلكه میزان كاركرد یا نوع حضور مثمرثمر ارزیابی نمیشود.
به گفتهی این كارشناس اغلب سایتهای مختلف تجاری و اداری هم صرفا به شكل نمادین استفاده میشوند و موسسه دارنده آن سایت به داشتن یك نام و سایت در اینترنت بسنده كرده و اگر محتوای سایتهایشان بهروز و كارآمد بود، میتوانستیم در بخشهای اقتصادی نیز شاهد خدمات ارزنده باشیم.
كارشناسان این كاستی را نبود سیستم آموزش و فرهنگ مناسب استفاده از اینترنت در سطح كلان برمیشمرند و تاكید دارند كه معرفی كاستیها و نداشتن پایگاههای مناسب وبسایتها جهت حضور كودكان و نوجوانان و یا عامه كاربران در هر بخشی باید به آموزش صحیح استفاده از اینترنت و ایجاد پایگاههای مناسب در حوزههای مختلف منجر شود.
تحلیلگران بر این عقیدهاند كه تعریف درست از اینترنت و نگاه مثبت به آن، فراهم كردن تسهیلات خوب در جهت استفاده از اینترنت سرعت و قیمت، ارزش دادن به خدمات و كاركردهای مثبت، وابسته كردن اموری كه نتایج حاصل از آن به منابع ملی بازگردد، ایجاد انگیزه در استفاده صحیح و تشویق به راهاندازی سایتها و وبلاگها در شاخههای مختلف علمی به مراتب بهتر از فیلتر كردن سایتها و یا انعكاس جلوههای منفی آن است.
فروهر فرزانه ـ استاد دانشگاه ـ نیز گفت: با وجود كاربران اینترنت در ایران، سطح اینترنت كشور قابل توجه نبوده و نیازمند توجه مسوولان است. تعداد كاربران اینترنت كشور به دلیل جمعیت بالای دانشآموزی و دانشجویی بالاست اما نرخ سرویسها و پهنای باند اینترنت كشور مناسب نیست و هزینههایی كه خانواده به استفاده از اینترنت اختصاص قابل توجه نیست.
خرید و دانلود آنی فایل