پایان نامه آنالیز جریان برروی سرریز اوجی براساس (CFD)

پایان نامه آنالیز جریان برروی سرریز اوجی براساس (CFD) پایان نامه آنالیز جریان برروی سرریز اوجی براساس (CFD)

دسته : -فنی و مهندسی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 2984 KB

تعداد صفحات : 123

بازدیدها : 410

برچسبها : دانلود پایان نامه پژوهش پروژه

مبلغ : 7400 تومان

خرید این فایل

پایان نامه آنالیز جریان برروی سرریز اوجی براساس (CFD)در 123 صفحه ورد قابل ویرایش

پایان نامه آنالیز جریان برروی سرریز اوجی براساس (CFD)در 123 صفحه ورد قابل ویرایش  

 

چكیده:

هدف این پایان‌نامه تحقیق در مورد راهكارهای حل نیمه دقیق از یك طرف و شبیه سازی عددی در مورد رفتار جریان سیال بر روی سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار می‌باشد.

همچنین مقایسة نتایج بدست آمده بر روی سرریز اوجی بر اساس CFD یكی دیگر از اهداف این پایان‌نامه می‌باشد تا درمطالعات و طرحهای آتی با اطمینان خاطر بیشتر از مدلهای (CFD) استفاده گردد.

ضرورت تحقیق این پایان‌نامه گسترش استفاده از مدلهای (CFD) در داخل كشور می‌باشد بطوریكه مدلهای CFD در چند سال اخیر نقش بسزایی را در مسائل صنعتی و آكادمیك ایفا كرده است. در دو دهة قبل مسائل (CFD) به صورت آكادمیك مطرح بوده ولی در دهة اخیر در كشورهای پیشرفته رواج گستره‌ای در صنعت پیدا كرده است.

برای انتخاب بهترین طرح برای بسیاری از سدها باید با صرفه ترین و دقیق‌ترین روش را برای بررسی چگونی رفتار جریان بر روی  سرریز در صورت وقوع سیل را در نظر گرفت. تا مدتی قبل استفاده از مدل فیزیكی تنها روش بررسی بوده ولی هم اكنون استفاده از روش (CFD) رواج گسترده‌ای پیدا كرده است كه هزینه و زمان بررسی كردن را پایین آورده است.

در این پایان‌نامه نحوة رفتار جریان بر روی سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار با استفاده از برنامه Fluent و تحت سطوح بالا برندة مورد بررسی قرار گرفته است.

برای شبكه‌بندی مدل تاج سرریز سدانحرافی گرمسار از نوع شبكه‌بندی چند بلوكی استفاده شده است مدل تاج سرریز نیز به چهار ناحیه تقسیم‌بندی شده است و در حل این پروژه از مدل Vof استفاده شده است. طبق نتایج حاصل از تحقیقات به عمل آمد بر روی سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار برای 5/0=Hd/H بر روی تاج سرریز فشار منفی تشكیل نمی‌گردد و برای 1=Hd/H و 33/1=Hd/H بر روی تاج سرریز سد انحرافی گرمسار فشا منفی تشكیل می‌گردد.

 

 

 

فصل اول

كلیات 

 



 

 


مقدمه

درمسائل مهندسی امروزی شناخت رفتار یا عكس العمل یك پدیده نقش بسزائی دربررسی نتایج بدست آمده و طراحی دقیق مسائل مهندسی دارد، بطوریكه یك پژوهشگر یا محقق با  شناخت چگونگی رفتار یك پدیده دربرخورد با مسائل مختلف می تواند وضعیت فیزیكی پدیده را درقبال مسائل مختلف مهندسی بهبود بخشد.

به عنوان مثال درطراحی بدنه خودرو اگر یك محقق عكس العمل یا رفتار هوا نسبت به خودرو را درسرعت های بالا درنظر نگیرد باعث مشكلات عدیده ای خواهد شد بطوریكه دراین حالت ضریب بازدارندگی افزایش و درنتیجه نیروی بازدارندگی نیز افزایش می یابد و اتومبیل برای رسیدن به یك سرعت مناسب بایستی نیروی بیشتری راتولید كند كه در نتیجه باعث افزایش مصرف سوخت و سایر مشكلات خواهدشد. اما امروزه كارشناسان با شناخت رفتار و عكس العمل هوا نسبت به بدنه خودرو به این نتیجه رسیده اند كه بایستی بدنه خودروها حالت آیرودینامیكی داشته باشد تا با مشكلات ذكر شده مواجه نشوند.

لذا شناخت پدیده و عكس العمل آن نسبت به مسائل مختلف در امور مهندسی امروزی مانند هوا و فضا، هیدرولیك، سیالات و ... از اهمیت قابل توجهی برخودار است. دربرخورد مهندسان با مسائل و موضوعات هیدرولیكی مشخص بودن چگونگی رفتار سیال كمك بسیار زیادی را در طراحی هرچه دقیق تر پروژه ها می‌نماید. حل برخی از مسائل هیدرولیكی با روشهای حل تحلیلی امكان پذیر می باشد اما ممكن است دربرخی از موضوعات، حل تحلیلی كمك قابل توجهی را به یك محقق ننماید لذا بایستی ازحل عددی برای بررسی چگونگی رفتار سیال استفاده كرد. یكی از مسائل مهمی كه كارشناسان هیدرولیك بایستی با آن آشنا باشند نحوه رفتار جریان برروی سرریزهای سازه های آبی می باشد. یكی از راه های شناخت رفتار جریان برروی سرریز استفاده از مدلهای فیزیكی می باشد.

نتایج مدلهای فیزیكی درصورتیكه شرایط مدل به خوبی ایجاد گردد قابل قبول می‌باشد. اما یكی از مشكلات مدلهای فیزیكی درپروژه های مهندسی مدت زمانی است كه طول می كشد تا نتایج مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد به طوریكه ممكن است ماهها  و یا دربرخی از موضوعات هیدرولیكی مانند بررسی میزان كاوتیاسیون سالها طول بكشد ویا اینكه یك محقق برای بررسی مدل فیزیكی گزینه های مختلف با محدودیت زمانی مواجه باشد. ساخت مدل فیزیكی و تجزیه و تحلیل نتایج آن هزینه قابل توجهی را درپی دارد لذا دربحث هزینه وزمان ممكن است كه یك محقق امكان استفاده از مدلهای مختلف فیزیكی را برای بررسی دقیق تر نتایج نداشته باشد. دربرخی از پدیده ها و موضوعات مهندسی امكان استفاده از مدل فیزیكی نمی باشد به عنوان مثال مدلسازی محیطی با درجه حرارت 4000 درجه به بالا ممكن است بسیار سخت و یا امكان پذیر نباشد. لذا استفاده از حل عددی مسائل كمك شایانی را به یك محقق می نماید تا به بررسی موضوع بپردازد. به طوریكه می توان با كمترین هزینه ودركمترین زمان گزینه های مختلفی را بررسی كرد.

همانطور كه اشاره شد شناخت نحوه رفتار جریان برروی سرریزسازه های  آبی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. معمولاً درطراحی سدهای انحرافی ازسرریز نوع اوجی استفاده می شود.

بررسی رفتار جریان برروی تاج سرریز برای دبی های بیشتر از دبی طراحی از اهمیت بسزایی درطراحی تاج سرریز برخودار است به طوریكه اگر فشار ایجاد شده برروی تاج سرریزهای اوجی كمتر از فشار اتمسفر گردد، فشار منفی برروی سرریز كه برای دبی های بیشتر از دبی طراحی اتفاق می افتد باعث پدیده كاوتیاسیون می گردد بطوریكه این پدیده خسارات جبران ناپذیری را برای بسیاری از سازه های آبی به بار آورده است. ازجمله سازه های آبی كه با این پدیده روبرو هستند می توان به سرریز سد شهید عباسپور اشاره كرد كه برای دبی های بیشتر از دبی طراحی، مشكلاتی برای سرریز این سد ایجاد شده است. همچنین می توان به سد انحرافی گرمسار اشاره كرد كه تاج سرریز آن دچار خوردگی و كاویتاسیون گردیده است. لذا در این پایان نامه نحوه رفتار جریان برروی تاج سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار با استفاده از نرم افزار fluent مورد بررسی قرارگرفته است. از آنجائیكه برای مهار آبهای سطحی و سیلاب ها از سدهای انحرافی با سرریز اوجی استفاده می گرد لذا ضروریت انجام این تحقیق آن است علل فرسایش و كاویتاسیون برروی سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار مشخص گردد و هدف این تحقیق آن است با توجه به دقت نتایج بدست آمده براساس مدل عددی CFD)) برروی سرریز اوجی و با استفاده از نرم افزار Fluent بتوان با اطمینان خاطر بیشتری ازمدلهای (CFD) استفاده كرد.

روش انجام كار بدین گونه می باشد كه ابتدا بایستی مدل تاج سرریز توسط یك نرم افزار پیش پردازنده مدلسازی گردد نرم افزاری پیش پردازنده Fluent نرم افزار gambit می باشد كه از قابلیت های خوبی برای شبكه بندی و معرفی شرایط مرزی مدل برخوردار است.

تشریح فصول مختلف پایان نامه :

درفصل دوم این پایان نامه تاریخچه استفاده از برنامه های CFD ارائه شده است و درفصل سوم مفاهیم اساسی پایان نامه ازجمله، هیدرولیك جریان برروی سرریز اوجی وروشها و معیارهای طراحی سرریز اوجی شرح داده شده است.

درفصل چهارم این پایان نامه توضیحاتی درمورد نرم افزار fluent و روشهای حل عددی به كارگرفته شده دراین نرم افزار شرح داد شده است و نقشه ها و اطلاعات كلی مربوط به سد انحرافی گرمسار ارائه شده است.

درفصل پنجم نتایج بدست آمده از نرم افزار fluent برروی مدل سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار ارائه شده است كه دراین فصل به بررسی اشكال بدست آمده پرداخته شده است و درفصل ششم نتیجه گیری و پیشنهادات مربوط به این تحقیق ارائه شده است.

جنبه فیزیكی پدیده انتقال در ابعاد ماكروسكوپی، با استفاده از قوانین حركت نیوتن و اصول اساسی قوانین بقای جرم، ممنتم، انرژی و گونه‌های شیمیایی قانونمند شده است. براساس طبیعت مسئله و كمیتهای مورد نظر، این مفاهیم اساسی را می‌توان بصورت معادلات جبری، دیفرانسیلی و یا انتگرالی بیان نمود.

شبیه‌سازی عددی از جمله تكنیكهایی است كه معادلات انتقال حاكم را با معادلات جبری جایگزین كرده و یك توصیف عددی از پدیده‌ها را در فضا و یا دامنه‌های محاسباتی فراهم می‌كند. صرف نظر از طبیعت مسئله شبیه‌سازی عددی مستلزم داشتن مهارت كافی در زمینه‌های مربوطه از جمله محاسبات عددی می‌باشد.

 

 

فصل پنجم

نتایج آنالیز جریان بر روی سرریز سد انحرافی گرمسار 

 



 

 


 

-1 مراحل آنالیز جریان بر روی سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار با استفاده از برنامه Fluent

به منظور از نرم‌افزار Fluent باید به موارد زیر توجه كرد:

5-1-1- تعریف كردن هدفهای شبیه‌سازی

- چه نتایجی از شبیه‌سازی مورد نیاز می‌باشد و چگونه این نتایج به كار می‌روند؟

- دقت مورد نیاز در مدل كردن چقدر باید باشد؟

5-1-2- انتخاب مدل محاسباتی

- چگونه یك سیستم فیزیكی باید مدل شود؟

- كجاها دامنة محاسباتی شروع و خاتمه می‌یابد؟

- چه نوع از شرایط مرزی در مرز فعال مدل به كار گرفته شود؟

- مدل كردن مسئله در دو بعد یا سه بعد باشد؟

5-1-3- انتخاب مدل فیزیكی

- آیا جریان لزج، آرام یا مغشوش است؟

- ایا جریان پایا است یا ناپایا؟

-‌ آیا انتقال حرارت مهم است یا خیر؟

- رفتار سیال چگونه است (تراكم پذیر است یا تراكم نا پذیر)؟

- آیا مدلهای فیزیكی دیگری نیز باید لحاظ شوند یا خیر؟

نتایج مورد نیاز از شبیه‌سازی جریان بر روی سر ریز اوجی سدگرمسار نحوة رفتار جریان بر روی سرریز اوجی سرگرمسار و دقت مورد نیاز درمدل كردن با خطای 01/0 می‌باشد.

سیستم فیزیكی پروژه (سرریز اوجی سد گرمسار) با استفاده از نرم‌افزار مدل ساز Gambit در دو یا سه بعد مدلسازی می‌گردد.

در انتخاب مدل فیزیكی (سر ریز اوجی سد گرمسار)  جریان از نوع مغشوش و ناپایا و جریان آب تراكم ناپذیر در نظر گرفته شده است.

5-1-4- مراحل انجام پروژه تحقیقات:

هنگامی كه انجام پروژه تحقیقات مورد نظر باشد باید مراحل زیر رعایت شود:

5-1-4-1 تولید شكل :

برای شروع كار بایستی مكانیزم پدیده توسط یك نرم‌افزار مدلساز، مدلسازی گردد. سرریز سد انحرافی گرمسار با استفاده از نقشه‌های موجود و معادلة سرریز توسط نرم‌افراز Combit مدلسازی شده است. مختصات دقیق تاج سرریز در جدول 5-1 ارائه شده است. نوك تاج سرریز نقطه (0 و 0) می‌باشد.

جدول 5-1 مختصات تاج و بدنة سرریز سد انحراف گرمسار

95/15

42/10

3/10

3/9

8

3/5

4

8/2

2

0

X

62/18-

4/9-

19/9-

61/7-

76/5-

69/2-

598/1-

826/0-

443/0-

0

Y

5-1-4-2- شبكه بندی در نرم‌افزارهای پیش‌پردازنده:

پس از مدلسازی تاج و بدنة سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار توسط نرم افزار Gambit مختصات زیر به عنوان چارچوب نواحی مرزی در مدلسازی هندسی تاج سرریز در نظر گرفته شده است.

در جدول 5-2 مختصات چارچوب نواحی مرزی مدل سرریز سد انحرافی گرمسار ارائه شده است.

جدول 5-2 مختصات چارچوب نواحی مرزی مدل سرریز سد انحرافی گرمسار

22

22

25-

25-

X

62/18-

14

14

62/18-

y

پس از مشخص شدن چارچوب و مكانیزم پدیده در نرم‌افزار پیش پردارنده Gambit شبكه‌بندی مناسب انتخاب می‌گردد.

به طور كلی شبكه از المانها یا سلولهایی هستند كه دامنه محاسباتی ما را تولید می‌كنند. در جریانهای متغییر سه بعدی بعضی از المانها هوا و بعضی از آنها آب می‌باشند.

المانهای دو بعدی: المانهای دو بعدی عمدتاً مربعی یا مستطیل هستند و در برخی از موارد متوازی الا‌ضلاع و یا پنج وجهی می‌باشند.

فهرست

چكیده: 1

فصل اول/كلیات... 2

مقدمه. 3

CFD چیست؟. 6

نقش CFD در دنیای فناوری مدرن امروزی.. 7

اهمیت انتقال حرارت و جریان سیال. 10

متدهای پیشگویی.. 10

امتیازات یك محاسبه تئوری.. 11

هزینه كم. 11

اطلاعات كامل.. 12

توانایی شبیه سازی شرایط واقعی.. 12

توانایی شبیه‌سازی شرایط ایده‌آل. 12

نارساییهای محاسبه تئوری.. 13

انتخاب متد پیشگوی.. 13

یك برنامه CFD چگونه كار می‌كند؟. 14

توضیح سازگاری و پایداری.. 15

فصل دوم/تاریخچه. 17

تاریخچه. 18

فصل سوم/مفاهیم اساسی پایان‌نامه. 24

3-1- مقدمه. 25

3-2- انتخاب دبی طرح برای سرریز. 25

3-3- شكل‌گیری سرریز از نوع پیوند (Ogee) 26

3-4- سرریز WES.. 28

3-4-1- طراحی هیدرولیكی سرریز WES.. 29

3-4-1- اثر ارتفاع سرریز و ارتفاع آب در سراب بر ضریب C.. 29

3-4-2- اثر شیب بدنه در سراب بر ضریب C.. 29

3-4-3- اثر ارتفاع آب و رقوم كف در پایاب بر ضریب C.. 30

3-4-4- اثر پایه‌های پل و دماغه سواحل بر ضریب دبی جریان. 32

3-4-5- طراحی بدنه سرریز WES.. 33

3-4-6- طراحی بدنه سرریز كوتاه بدون دریچه WES در تنداب‌ها 35

3-5- كنترل‌كاویتاسیون در سرریزهای بلند. 36

فصل چهارم/آشنایی با برنامه Fluent Error! Bookmark not defined.

(روشهای حل عددی استفاده شده در مدل Fluent) Error! Bookmark not defined.

4-1 قابلیتها و محدودیتهای نرم‌افزار فلوئنت... Error! Bookmark not defined.

4-1-1- توانائیهای نرم‌افزار فلوئنت... Error! Bookmark not defined.

قابلییتهای مدلسازی فیزیكی.. Error! Bookmark not defined.

الف- آشفتگی.. Error! Bookmark not defined.

ب-احتراق/واكنشهای شیمیایی.. Error! Bookmark not defined.

ج- تابش... Error! Bookmark not defined.

د- جریانهای چند فازی.. Error! Bookmark not defined.

ه- جریانهای فاز گسسته. Error! Bookmark not defined.

و- گزینه‌های شرائط مرزی.. Error! Bookmark not defined.

ز- توابع تعریف شونده توسط كاربر. Error! Bookmark not defined.

ح- سایر توانمندیها Error! Bookmark not defined.

توانا ئیهای جدید نسخه‌های سری 6 نرم‌افزار فلوئنت... Error! Bookmark not defined.

4-1-2- محدودیتهای نرم‌افزار فلوئنت... Error! Bookmark not defined.

4-2- نگاهی گذرا به چگونگی استفاده از نرم‌افزار فلوئنت... 43

4-2-1- چگونگی شبیه‌سازی جریان به روش CFD.. 44

4-2-2- راه‌ اندازی نرم‌افزار فلوئنت... 46

راه‌اندازی نرم‌افزار فلوئنت در سیستم عامل UNIX.. 47

راه‌اندازی نرم‌افزار فلوئنت در سیستم عامل WINDOWS.. 47

4-3- روشهای حل معادلات... 50

4-3-1 گسسته‌سازی معادلات... Error! Bookmark not defined.

4-3-1-1 روش تفاضل پیشرو مرتبه اول. Error! Bookmark not defined.

4-3-1-2- روش Power Law.. Error! Bookmark not defined.

4-3-1-3- روش پیشرو مرتبه دوم. Error! Bookmark not defined.

4-3-1-4- روش QUICK.. Error! Bookmark not defined.

4-3-1-5- شكل خطی شده معادله گسسته. Error! Bookmark not defined.

4-3-1-6- پارامتر Under-Relaxation. Error! Bookmark not defined.

4-3-2- روش حل Segregated. Error! Bookmark not defined.

4-3-2-1- گسسته‌سازی معادله ممنتم. Error! Bookmark not defined.

روشهای میانیابی فشار. Error! Bookmark not defined.

4-3-2-2- گسسته‌سازی معادله پیوستگی.. Error! Bookmark not defined.

4-3-2-3- گوپلینگ سرعت-فشار. Error! Bookmark not defined.

الگوریتم SIMPLE.. Error! Bookmark not defined.

روش SIMPLEC.. Error! Bookmark not defined.

روش PISO.. Error! Bookmark not defined.

تصحیح همسایه. Error! Bookmark not defined.

تصحیح تابیدگی.. Error! Bookmark not defined.

رفتار ویژه نیروهای وزنی قوی در جریانهای چند فازی.. Error! Bookmark not defined.

4-3-3- روش حل Coupled. Error! Bookmark not defined.

4-3-3-1- فرم برداری معادلات حاكم. Error! Bookmark not defined.

پیش شرط.. Error! Bookmark not defined.

تجزیه تفاضل شار. Error! Bookmark not defined.

4-3-3-2- گام زمانی برای جریانهای پایا Error! Bookmark not defined.

روش صریح.. Error! Bookmark not defined.

4-3-3-3- گسسته‌سازی موقتی برای جریانهای ناپایا Error! Bookmark not defined.

گام زمانی صریح.. Error! Bookmark not defined.

قدم زنی دوگانه. Error! Bookmark not defined.

4-4 روش چند شبكه. Error! Bookmark not defined.

4-4-1 تقریب... Error! Bookmark not defined.

اصول روش چند شبكه‌ای.. Error! Bookmark not defined.

انتقال اطلاعات... Error! Bookmark not defined.

چند شبكه‌ای بی‌سازمان. Error! Bookmark not defined.

4-3-3-4- چرخه‌های چند شبكه. Error! Bookmark not defined.

4-3-3-5- روش چند شبكه‌ای جبری (AMG) Error! Bookmark not defined.

4-4- مدلهای تابشی و حرارتی.. Error! Bookmark not defined.

4-4-1- كاربردهای انتقال حرارت تشعشعی.. Error! Bookmark not defined.

4-4-2- تشعشع خارجی.. Error! Bookmark not defined.

4-4-3-  انتخاب یك مدل تشعشع. Error! Bookmark not defined.

4-4-4- مدل تابشی DTRM... Error! Bookmark not defined.

- تئوری و معادلات حاكم مدل DTRM... Error! Bookmark not defined.

مسیریابی پرتو. Error! Bookmark not defined.

دسته‌بندی.. Error! Bookmark not defined.

شرط مرزی مدل DTRM در دیواره‌ها Error! Bookmark not defined.

شرط مرزی مدل DTRM در ورودیها و خروجیهای جریان. Error! Bookmark not defined.

4-4-5- مدل تابشی P--1. Error! Bookmark not defined.

تئوری و معادلات مدل P-1. Error! Bookmark not defined.

- پراكندگی غیر همگن.. Error! Bookmark not defined.

- اثرات ذره در مدل P-1. Error! Bookmark not defined.

- شرط مرزی مدلP-1 در دیواره‌ها Error! Bookmark not defined.

شرط مرزی مدل P-1 در ورودیها و خروجیهای جریان. Error! Bookmark not defined.

4-4-6- مدل تابشی راسلند. Error! Bookmark not defined.

- تئوری و معادلات مدل راسلند. Error! Bookmark not defined.

شرط مرزی راسلند در ورودیها و خروجیهای جریان. Error! Bookmark not defined.

4-4-7- مدل تابشی D O.. Error! Bookmark not defined.

- تئوری و معادلات مدل DO.. Error! Bookmark not defined.

4-5- جریانهای چندفازی.. 55

4-5-1- مدل حجم سیال(VOF) 56

4-5-1-1- تئوری مدل VOF.. 57

میانیابی در مرز تقابل بین فازها 58

- روش تجدید ساختار هندسی.. 59

- روش Donor-Acceptor. 60

- روش صریح اولر. 60

- روش ضمنی.. 61

- كشش سطح.. 62

- چسبندگی دیواره 63

4-5-2- چگونگی استفاده از مدل VOF.. 64

- فعال سازی مدل VOF.. 65

- تعریف فازها 66

- فعال سازی كشش سطحی و چسبندگی دیواره 66

- انتخاب فرمولاسیون VOF.. 66

- چند مثال نمونه. 68

تنظیم پارامترهای شبیه‌سازی جریان ناپایا برای مدل VOF.. 68

وارد كردن نیروی وزن در محاسبات VOF.. 69

تعیین شرائط مرزی.. 70

- تعیین شرائط اولیه كسرهای حجمی.. 71

- استراتژیهای حل.. 71

پس پردازش مدل VOF.. 73

4-5-2- مدل كاویتاسیون. 73

4-5-2-1- تئوری مدل كاویتاسیون. 74

- معادله كسر حجمی.. 74

- محاسبه انتقال جرم بین فازها 75

4-5-2-2- چگونگی استفاده از مدل كاویتاسیون. 76

- فعال‌ كردن مدل كاویتاسیون. 76

- تعریف فازها 77

- تنظیم پارامترهای مدلسازی كاویتاسیون. 77

- تأثیر نیروی وزن در محاسبات كاویتاسیون. 78

- تعیین شرائط مرزی.. 78

- استراتژی حل.. 78

4-5-3- مدل اختلاط خطای جبری (ASM) 78

4-5-3-1- تئوری مدل اختلاط خطای جبری (ASM) 79

- معادله كسر حجمی فاز ثانویه. 81

4-5-3-2- چگونگی استفاده از مدل ASM... 82

- فعال‌ كردن مدل ASM... 82

- تنظیم پارامترهای مدل ASM... 83

- تعیین شرائط مرزی.. 83

- تعیین شرائط اولیه كسرهای حجمی.. 84

- استراتژی حل.. 84

فصل پنجم/سد انحرافی گرمسار. Error! Bookmark not defined.

5-1- سد انحرافی گرمسار: 85

مقدمه: 85

5-2- مشخصات جغرافیای و عمومی سد انحراف گرمسار. 86

فصل ششم/نتایج آنالیز جریان بر روی سرریز سد انحرافی گرمسار. 92

6-3 مراحل آنالیز جریان بر روی سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار با استفاده از برنامه Fluent 93

6-3-1- تعریف كردن هدفهای شبیه‌سازی.. 93

6-3-2- انتخاب مدل محاسباتی.. 93

6-3-3- انتخاب مدل فیزیكی.. 93

6-3-4- مراحل انجام پروژه تحقیقات: 94

6-3-4-1 تولید شكل : 94

6-3-4-2- شبكه بندی در نرم‌افزارهای پیش‌پردازنده: 94

6-3-4-3- انواع شبكه‌ بندی.. 96

6-3-4-4- شبكه‌بندی سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار: 97

6-3-4-5- بررسی شبكه‌بندی مدل سرریز اوجی انحرافی گرمسار. 98

6-3-5- تعیین شرایط مرزی برای شبكه‌بندی مدل سرریز اوجی سد انحرافی گرمسار. 102

6-3-6- انتخاب شیوه محاسباتی و فرمول بندی حل مدل سرریز اوجی سد گرمسار در برنامه Fluent 104

6-3-7- تعیین خواص سیال. 104

فصل هفتم/بحث و نتیجه‌گیری.. 110

 نتیجه‌گیری و پیشنهادات : 111

پیشنهادات: 112

مراجع و منابع. 113

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید