پروژه محاسبه گرمایش در ساختمان

پروژه محاسبه گرمایش در ساختمان پروژه محاسبه گرمایش در ساختمان

دسته : عمران

فرمت فایل : word

حجم فایل : 249 KB

تعداد صفحات : 99

بازدیدها : 290

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

پروژه محاسبه گرمایش در ساختمان

پروژه محاسبه گرمایش در ساختمان

فهرست مطالب :

عنوان:

تاریخچه

روشهای انتقال حرارت

جریان سیال درلوله ها

تعریف وتقسیم بندی عایق ها

عایق كاری اصلی ترین عامل كاهش هزینه در ساختمان سازی

اعمال روش های نوین سیستم های گرمایشی وسرمایشی

شبیه سازی وطراحی مبدل های حرارتی

گرمایش از كف

استفاده از پنجره های دوجداره

منابع

.....................................................................

چکیده ی قسمتهایی از متن:

تاریخچه :

امروزه تامین گرمایش و سرمایش، لزوم تهویه، مهیا نمودن آب بهداشتی و دفع فاضلاب، ایجاد تمهیداتی بمنظور استفاده از وسایل الکتریکی، روشنایی محیط و قابلیت مقابله با خطرات احتمالی نظیر آتش سوزی جزء اساسی ترین حقوق طبیعی هر انسانی در گستره دانش و صنعت ساختمان سازی محسوب میگردد. از طرف دیگر ارزشمند تر شدن منابع انرژی در دترس، رشد صنعت ساختمان سازی، افزایش هزینه های ساخت و ساز و برجسته تر شدن نقش و اهمیت ایجاد شرایط آسایش، وظیفه و اهمیت تاسیسات ساختمانی را از نقطه نظر تعریف سیستمهای نوین با راندمان بالا، هزینه ساخت و انرژی کم، سنگین مینماید. تدوین استانداردها و ضوابط تاسیساتی، رشد صنعت تاسیسات از جنبه تحقیقاتی، ایجاد یک بازوی مشاوره ای برای تولید کنندگان و بوجود آمدن نقطه اتکاء و اعتماد مصرف کنندگان کالاهای تاسیساتی، از بزرگترین دغدغه های دست اندرکاران این صنعت محسوب میگردد. بخش تاسیسات امیدوار است با ادامه این حرکتها گامهای مهمی در جهت ارتقاء علمی و تجربی جامعه مهندسی کشور برداشته شود.

...

اگر گرمایش یا سرمایش، از ورودی مجرا شروع شود ، هم نمودار توزیع سرعت  و هم نمودار توزیع دما بصورت همزمان توسعه می‌یابند. مسأله انتقال گرما در این شرایط ، به مسأله طول ورودی هیدرو دینامیكی و گرمایی تبدیل می‌شود كه در بر گیرنده چهاذ حالت مختلف است و به اینكه هر كدام از دو لایه مرزی سرعت و دما در چه وضعیتی بسر می‌برند(( كاملا توسعه یافته و یا در حال توسعه)) بستگی دارد.

در ناحیه كاملا توسعه یافته در داخل لوله ، عملا لایه مرزی وجود ندارد چون دو ناحیه مختلف، كه یكی با سرعت جریان آزاد و دیگری تحت تاثیر دیواره باشد ، وجود نخواهد داشت و در سرتاسر لوله ، تمام نواحی تحت تاثیر دیواره قرار دارند. از آنجا لایه مرزی، مقاومتی در برابر انتقال حرارت است، لذا  بیشترین میزان ضریب انتقال حرارت جابجایی در ابتدای لوله، یعنی در جایی كه ضخامت لایه مرزی صفر است، مشاهده می‌شود. مقدار این ضریب به تدریج همزمان با افزایش ضخامت لایه مرزی و در نتیجه افزایش مقاومت در برابر انتقال حرارت، كاهش می‌یابد تا به مقدار آن در ناحیه كاملا توسعه یافته برسد كه تقریبا مقداری ثابت است.

حال اثر تغییر شكلی خاص در لوله را روی ویژگی‌های سرعت و انتقال حرارت بررسی می‌كنیم.

كویلهای حلزونی و مارپیچ ، لوله‌های خمیده ای هستند كه بعنوان مبادله گرهای گرمای لوله خمیده در كاربردهای مختلف ایتفاده می‌شوند.

بیایید كویلهای مارپیچ یا حلزونی را تحلیل كنیم. سیالی را در درون این لوله ها در نظر می‌گیریم. آنچه در ابتدا نظرمان را به خود جلب می‌كند اینست كه چون لوله ها بصورت مارپیچ (دایروی) پیچیده شده‌اند، لذا در اثر حركت دورانی و محوری، نیرویی به آنها وارد می‌شود و این خود باعث می‌شود تا شتاب سیال صفر نشود، حال سؤالی كه اینجا مطرح می‌شود اینست كه با وجود این نیرو، آیا جریان داخل مارپیچ، كاملا توسعه یافته است یا جریانی در حال توسعه است و پروفایل سرعت تغییر می‌كند. آیا دلیل بیشتر بودن h (ضریب انتقال حرارت جابجایی) در ناحیه، نیبت به لوله مستقیم نیز،این است(می‌دانیم كه h در ناحیه كاملا توسعه یافته كوچكتر از h  در ناحیه در حال توسعه است)؟ یا هیچكدام از اینها صحیح نیست و دلیل بزرگتر بودن ضریب انتقال حرارت جابجایی در این ناحیه چیز دیگری است؟

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید