دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 109 KB
تعداد صفحات : 15
بازدیدها : 200
برچسبها : شرارت کودک آزاری آزاردیدگی کودکی
مبلغ : 12000 تومان
خرید این فایلدر مجموع این تحقیق به بررسی رابطه معناداری بین جرایم خشونت و شرارت به عنوان یک الگوی ساختاری بزه در خوزستان با سابقه آزاردیدگی دوران کودکی مجرمان پرداخته است.
بخشهایی از متن تحقیق
سیر جرایم در جامعه روند پرشتابی به خود گرفته است و انجام اقداماتی برای پیشگیری در این زمینه را اجتناب ناپذیر می نماید. نخستین گام در این ارتباط شناخت شرایط موجود است. هدف این تحقیق تعیین الگوی ساختاری شدت جرم شرارت و ارتباط آن با الگوی ساختاری کودک آزاری دوران کودکی مجرمین است که می تواند در زمینه پیشگیری از این جرم راهگشا باشد. خشونت می تواند با بر هم زدن امنیت جامعه و نظم جامعه در روند کلی فعالیت های اجتماعی اخلال ایجاد کرده و زمینه ساز بروز ناامنی و اساس فقدان امنیت در جامعه باشد. کودک آزاری نیز می تواند در زندگی آینده کودک آزار دیده زمینه ساز آسیبهای روانی زیاد گردد. این تحقیق سعی در شناسایی وجود یک رابطه همبستگی بین کودک آزاری در دوران کودکی مجرمین با جرائم شرارت و خشونت آنها و از این طریق جلب توجه مسئولین امور پرورش و تربیت کودکان و خانواده ها از یک سو و نهادهای قضایی و کیفری از سوی دیگر به زمینه ی جرم زای این پدیده ی متأسفانه متداول در برخی از خانواده های ایرانی و خوزستانی دارد. کودک آزاری در خانواده ها و خشونت در اجتماع به دو الگوی ساختاری مجرمانه شایع در خوزستان تبدیل شده است. جامعه آماری این بررسی مجرمین شرارت زندانهای خوزستان هستند که در سال 1384 دستگیر شده اند. به درخواست اداره کل زندانهای خوزستان به لحاظ رعایت جنبه های امنیتی و حفاظتی و جلوگیری از هرگونه آثار سوء، در بیان آمارهای مربوط به جرایم شرارت از آمار فراوانی درصدی استفاده گردید.
بررسی حاضر این هدف مهم را بررسی می کند که آیا سابقه ایذاء در خانواده و خشونت های اجرا شده توسط والدین طی دوران کودکی و نوجوانی رابطه معناداری با سطح سواد و آموزش مجرمین و والدین آنها، نوع شغل والدین، ساختار خانواده و سن خاص و جنسیت مجرمین شرارت دارد؟
هرگونه آسیب جسمانی یا روانی، سوءاستفاده جنسی یا بهره کشی و عدم رسیدگی به نیازهای اساسی کودک و نوجوان زیر 18 ساله توسط دیگر افراد یا اعضای خانواده که به صورت تصادفی نباشد، کودک آزاری (Child abuse) گفته می شود.
در اینجا به یکی از اثرات مهم و تأسف بار آزار کودکان یعنی زمینه های بروز بزهکاری و جرایم شرارت در جامعه پرداخته می شود. این نکته حائز اهمیت است که اکثر موارد کودک آزاری به طور یک سویه منجر به جلوه ها و الگوهای ساختی مجرمانه نمی گردد. نتایج پژوهشی که در سال 1380 انجام گرفت (منبع در تحقیق دانلودی) نشان داد 55% موارد کودک آزاری (به ویژه در مردان) در جامعه پژوهشی اش منجر به بروز شخصیت نابهنجار ضداجتماعی شده است. پیامدهای آزارگری کودکان را در دو جلوه جسمانی-روانی می توان بررسی کرد. جلوه های جسمانی کودک آزاری بروز اختلالات رشدی، بدریختی بدن و معلولیت جسمانی، سوء تغذیه منجر به افت توانایی ذهنی، کبودی بدن، شکستگی استخوانها و موارد مشابه بوده است. بدترین پدیده جسمانی کودک آزاری، آزارگری منجر به فوت کودکان است که صراحتا در متون حقوقی - کیفری با زمینه های مجرمانه قتل ها بررسی می گردد. متأسفانه از گزارشهای فوت کودکان به سازمان پزشکی قانونی، 77% موارد قتلهای عمد و شبه عمد و خطایی بوده است. ...
فهرست مطالب تحقیق
مقدمه
طرح مسأله و بیان موضوع
حوزه ها و مفاهیم نظری
پیامدهای کودک آزاری
تعریف مفاهیم
تعریف پرخاشگری
تعریف کودک آزاری
تعریف شدت الگوی مجرمانه شرارت و کودک آزاری
منابع
خرید و دانلود آنی فایل