مقاله عایق های حرارتی

مقاله عایق های حرارتی مقاله عایق های حرارتی

دسته : عمران

فرمت فایل : word

حجم فایل : 14 KB

تعداد صفحات : 22

بازدیدها : 298

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

مقاله عایق های حرارتی

مقاله عایق های حرارتی

فهرست:

عایقکاری حرارتی تا 50 درصد هزینه سوخت خانه ها را کاهش می دهد.

روش های پیشنهادی برای بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمان

عایق‌كاری حرارتی در ساختمانها و نقش مؤثر آن بر كاهش مصرف سوخت

عایق‌های حرارتی

مبانی تعیین حداقل میزان عایق حرارتی

عوامل مؤثر در تعیین بهینه عایق حرارتی

شیشه های پخش نور عایق های حرارتی ساختمان ها

انواع شیشه ها از لحاظ كاربرد در ساختمان

شیشه های دو جداره نوعی عایق حرارتی

منابع

....................................................................................

چکیده:

 

عایقکاری حرارتی تا 50 درصد هزینه سوخت خانه ها را کاهش می دهد.  

کاربرد عایق حرارتی در پوسته ساختمان شامل دیوارهای خارجی، سقف و کف ها، مصرف سوخت خانه ها را تا 50 درصد کاهش می دهد. به گزارش روابط عمومی سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، ساختمان ها به واسطه نوع مصالح مصرفی و چگونگی قرار گیری اجزای پوسته خارجی با محیط اطراف خود دارای تبادل حرارتی هستند به همین سبب، عایقکاری حرارتی نقش بسیار مهمی درگرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک بودن در فصل تابستان دارد.
این گزارش می افزاید، برای عایقکاری حرارتی پوسته ساختمان باید از یک لایحه حرارتی مانند عایق های معدنی، پلیمری، اسفنجی و عایق هایی با تکنولوژی بتن سبک استفاده شود. همچنین در عایقکاری سقف ها زیر پوشش نهایی بام یک لایه عایق رطوبت و زیر عایق حرارتی یک لایه بخار بند استفاده می شود و در دیوارها نیز امکان نصب عایق حرارتی در سمت داخل و یا خارج وجود دارد.

بر اساس این گزارش، عایق های حرارتی در اثر فشرده و یا مرطوب شدن کارایی خود را تا 50 درصد از دست می دهند. همچنین عایق ها باید به صورت کامل تمام سطح مورد نظر را بپوشانند زیرا حتی خالی ماندن تنها 5 درصد از سطح، تا 50 درصد کارایی عایق را کاهش می دهد.

...

امروزه شیشه هایی كه با تكنولوژی پیشرفته تولید می شوند علاوه بر تامین روشنایی روز دارای كیفیات دیگری همچون كنترل خورشیدی، آسایش و راحتی از نظر دما (محافظت از گرمای تابستان و سرمای زمستان) با مشخصه هایی همچون قابلیت بازیافت، دوام پذیری، عدم نیاز به پاكیزه نمایی، محافظت از رنگ پریدگی تدریجی اشیای داخل بنا در مقابل نور خورشید و… هستند. توسط شیشه های تولیدی با تكنولوژی مدرن، عبور نور با شیشه تخت، از 88 درصد به 94 درصد افزایش یافته، در باشگاه های ورزشی وضوح دید و عدم اعوجاج و انعكاس از سال 1997 عملا حذف شده، انعكاس شیشه در حالت معمول از 8 درصد به یك درصد كاهش یافته و وضوح دید بر محیط آنسوی پنجره افزایش یافته است.

انواع شیشه ها از لحاظ كاربرد در ساختمان:

۱ - شیشه با كاربرد مدیریت انرژی

2 - شیشه مقاوم در برابر آتش

۳ - شیشه كنترل صدا

۴ - شیشه ایمن با كاربرد حفاظتی و امنیت

۵ - شیشه با كاربرد در دكوراسیون

۶ - شیشه تامین كننده نور و روشنایی

۷ - شیشه با كاربردهای خاص

۸ - شیشه نما با قابلیت های مقاوم در برابر باد و ضربه

۹ - شیشه هوشمند (چند منظوره)

۱۰ - شیشه كلتكتوری (نور و گرما)

شیشه های دو جداره نوعی عایق حرارتی

بیش از 80 سال است كه شیشه دو جداره به عنوان ضرروت اصلی برای فراهم آوری عایق حرارتی در ساختمان ها شناخته شده است. پیشرفت های اخیر برعایق سازی مناسب و افزایش بهینه سازی حرارت متمركز شده است كه دلایل آن می تواند به خاطر اقتصاد و ضرورت كاهش یابی میزان انتشار دی اكسیدكربن باشد كه عمدتا با بازدهی حرارتی و نحوه استفاده از انرژی در ساختمان ها ارتباط مستقیمی دارد.

هدرروی گرما در یك ساختمان به معنای مقاومت كم مصالح آن است. این امر تا كنون عمدتا از طریق شیشه پنجره یا به عبارت بهتر، شیشه كاری نامناسب و ضعیفی همچون شیشه تك جداره حادث می شده است. با روش های پیشرفته كه مانع فرار گرما از ساختمان است می توان تنوع انتخاب زیباشناسانه و تنوع عایق سازی را به صورت توأمان، فراهم آورد.
نور خورشید به سه طریق: انعكاسی، انتقالی و جذبی پخش می شود. این امر در ایده تولید شیشه های كنترل خورشیدی و عایق حرارتی منظور شده است. شیشه های كنترل خورشیدی و عایق حرارتی تضمین آسایش و جلوگیری از هدرروی گرما هستند. عواملی همچون حذف رطوبت، نم و تقطیر در فضای میانی شیشه های دو جداره، شیشه های رنگی با خاصیت فتوولتائیك و پوشش های مختلف با ضخامت های مختلف، شیشه را در مقابل ذخیره سازی انرژی تقویت می كند.

اهمیت حفظ ذخایر انرژی غیر قابل بازیافت و كمبود ذخایر انرژی فسیلی در بسیاری از كشورها، مسئولان را بر آن داشته تا به بهینه سازی انرژی دقت وسواسانه تری مبذول دارند. صنعت ساختمان همچون سایر صنایع از عمده ترین مصرف كنندگان انرژی است و شیشه به لحاظ ماهیت خاص خود نقش عمده ای در هدرروی انرژی ایفا می كند. با تلاش در جهت تقویت قابلیت های شیشه همچون انتقال نور و حذف معایب آن، با تدابیری همچون استفاده از شیشه های دو جداره و تركیب انواع شیشه ها با هم ، استفاده از شیشه ها با قابلیت انتقالی، انعكاسی و جذبی، ممانعت از گریز اشعه فرابفنش از داخل ساختمان به بیرون یا ممانعت از انتقال گرمای خورشید به داخل ساختمان و... و تلفیق جنبه های معمارانه با مهندسی و تكنولوژی ساخت پیشرفته در این محصول، می توانیم در جهت مدیریت انرژی گام برداریم.

 

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید