تحقیق جدایش در شمشهای کارپذیر آلیاژی آلومینیوم در ریخته گری DC

تحقیق جدایش در شمشهای کارپذیر آلیاژی آلومینیوم در ریخته گری DC تحقیق جدایش در شمشهای کارپذیر آلیاژی آلومینیوم در ریخته گری DC

دسته : -فنی و مهندسی

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 4913 KB

تعداد صفحات : 27

بازدیدها : 340

برچسبها : درس انجماد پیشرفته شمش های کارپذیر آلیاژ آلومینیوم ریخته گری

مبلغ : 9900 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق سمینار درس انجماد پیشرفته جدایش در شمش های کارپذیر آلیاژی آلومینیوم تولید شده به روش ریخته گری DC

پروژه دانلودی حاضر مربوط به سمینار درس انجماد پیشرفته با عنوان جدایش در شمش های کارپذیر آلیاژی آلومینیوم تولید شده به روش ریخته گری DC می باشد این فایل دارای یک فایل پی دی اف با 27 صفحه و یک فایل پاورپوینت 32 اسلایدی می باشد که به صورت زیبا و شکیل تهیه گردیده است . لازم به توضیح است که این پروژه همراه با تمامی جداول، نمودارها و شکلهای مربوطه و منابع معتبر ارائه شده است.

جدایش در شمشهای کارپذیر آلیاژی آلومینیوم

فهرست مطالب

مقدمه

الیاژهای الومینیوم گروه 2000

جدایش

جدایش ریز

جدایش درشت

جدایش معکوس یا زیرسطحی

جدایش خط میانی یا حجمی

جمع بندی

مراجع

------------------------

مقدمه

به طور متوسط حدود %85 از شمشهای آلومینیم تولید شده، در ساخت محصولات کارپذیر مانند صفحات نورد شده، ورق، فویل، قطعات اکسترود شده، میله و سیم بکار می رود.

تولید شمش های آلومینیم اولین مرحله از یک فرآیند چند مرحله ای برای تولید محصولات کار شده است. جدول 1 فهرستی از مهم ترین اجزای ریزساختاری شمش ها، اندازه مشخصه آنها، منشاء و همچنین نحوه کنترل آنها را در عمل نشان می دهد. از نقطه نظر ریزساختاری، شمش غیر همگن نه تنها در فرآیند شکل دهی قابل کنترل نمی باشد، بلکه انجام تغییر شکل و عملیات حرارتی بعدی نیز نمی تواند برخی از این عیوب را حذف کند. به این دلیل شناسایی دقیق عیوب و جلوگیری از تشکیل آنها در مرحله شمش ریزی حائز اهمیت می باشد.

با توجه به جدول 1 ملاحظه می گردد که جدایش (درشت و ریز) از مهم ترین اجزای ساختاری هستند که در شمش ها ملاحظه می گردند. به طور کلی جدایش به صورت هر گونه انحراف ترکیبی از ترکیب میانگین و متوسط آلیاژ تعریف می گردد. این تغییرات ترکیبی تاثیر فراوانی بر روی خواص و فرآیندهای بعدی روی شمش می گذارد. لذا شناسایی انواع جدایش ها و دلایل به وجود آمدن آنها و روشهای کاستن آنها حائز اهمیت می باشد

...

جدایش درشت

جدایش درشت به آن دسته از تغییرات ترکیب شیمیایی شمش ها و قطعات ریختگی اطلاق می گردد که در مقیاس هایی از چندین میلیمتر تا سانتیمتر و حتی متر اتفاق می افتد. این تغییرات ترکیبی تاثیر فراوان بر روی رفتار فرآیندی متعاقب و خواص قطعه ریختگی دارد و می تواند منجر به بازگشت اجزای ریختگی یا محصولات تولید شده از آنها به کارخانه تولید کننده گردد. جدایش درشت تقریبا در تمامی فرآیندهای ریخته گری شامل پیوسته، شمش و شکل ریزی فولاد، آلیاژهای آلومینیم و دیگر فلزات مشاهده می شود.

...

جدایش معکوس یا زیر سطحی

جدایش معکوس در اثر حرکت مذاب غنی از عناصر آلیاژی (برای عناصر آلیاژی با 1>k که اغلب عناصر در آلیاژهای گروه 2000 چنین وضعیتی دارند) باقیمانده در فضای بین دندریتی از طرف جبهه انجماد به سمت سطح شمش اتفاق می افتد

چنین جریانی برای جبران تغییرات حجمی (انقباض) ناشی از انجماد مذاب بین دندریتی سطوح بیرونی شمش، صورت می گیرد. در واقع از آنجا که اکثر فلزات حین انجماد منقبض می شوند، و تفاوت در دانسیته میان فازهای مذاب و جامد به وجود می آید، چنین جریانی در اغلب آلیاژها قابل تصور است که بسته به میزان انقباض حین انجماد آنها، شدت این پدیده در آلیاژهای مختلف متفاوت است. در آلیاژهای آلومینیم که انجماد آنها با انقباض حجمی نسبتا زیادی (حدود %6) همراه است، این پدیده به صورت چشمگیری رخ می دهد.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید