دسته : کامپیوتر و IT
فرمت فایل : word
حجم فایل : 3056 KB
تعداد صفحات : 90
بازدیدها : 406
برچسبها : تجارت الکترونیک امنیت مقاله
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلدر این مقاله به انواع و کاربرد تجارت الکترونیک، زیرساخت های امنیتی در تجارت الکترونیک و رمزنگاری اطلاعات پرداخته شده است. در زیر بخشهایی از متن این تحقیق ارائه شده است.
تاریخچه
تجارت الکترونیکی از سال ۱۹۷۰ هنگامی که شرکت های بزرگ اقدام به تهیه شبکه های خصوصی کامپیوتری بین خود جهت تبادل اطلاعات تجاری بین شرکا و تولید کنندگان خود کردند پدید آمد. این عمل به نام EDI تبادل اطلاعات الکترونیک معروف شد.این انتقال اطلاعات که بصورت ساده شده وتحت استانداردهای لازم EDI ما بین شرکتهای تجاری صورت می گرفت مسایل اداری سنتی بر کاغذ ووجود نیروها ی انسانی در این بخشها را بطور چشم گیری کاهش داد.درحال حاضر نیز در حدود ۹۵٪ از هزار شرکت به دلیل کاهش هزینه هاوبالا بردن راندمان کار از EDI استفاده می کنند. در واقع پایه و اساس تجارت الکترونیک EDI بوده و هست! امروزه تماسهای تجاری بر روی اینترنت که به واسطه تجارت الکترونیکی است رو به افزایش گذاشته است. بطور مثال با آمدن EDI بر روی اینترنت این امکان را برای شرکتها بوجود آورده است تا سیستمهای قدیمی مربوط به شبکه های خصوصی خود را جمع نموده وپول آنها را پس انداز نمایند و با سرمایه گذاری و گسترش بر روی زنجیرهای جدید تجاری به داد و ستدهای بیشتری در این زمینه نایل آیند. سایر شرکتها نیز به سادگی معاملات خود را، از آنجاییکه نیازی به رعایت کردن استانداردهای لازم برای EDI در محیط وب نیست، بر روی وب منتقل کرده اند.
- تجارت الکترونیکى اطلاعات کامل و گسترده اى در مورد هر کالا در اختیار خریداران و فروشندگان قرار مى دهد که به دست آوردن چنین اطلاعاتى در دنیاى واقعى ارزش تجارى بسیارى دارد، اما بدون صرف هزینه و زمان امکان نخواهد داشت.
- امکان ایجاد ارتباط با همه افرادى که براى تکمیل فرایند بازرگانى لازم است از طریق e-mail، chat، voice و غیره.
- حذف واسطه ها یکى دیگر از با ارزش ترین هدایاى تجارت الکترونیک به خریداران است که باعث کاهش بى سابقه قیمت ها خواهدشد که این کاهش قیمت ۱۵ تا ۵۰ درصد خواهدشد و به علاوه سبب کاهش زمان مبادلات نیز مى شود.
- با تجارت الکترونیکى مى توان طیف گسترده اى از تولیدکنندگان را زیر پوشش قرار داد و امکان چانه زنى بیشترى در مبادلات تجارى به دست آورد که در تجارت سنتى به دلیل محدودیت هاى جغرافیایى امکان چنین امرى میسر نیست.
- امکان عرضه و فروش محصول از سوى تولیدکنندگان به بازار تمام کشورها و این به معناى امکان جهانى شدن فروشندگان با صرف کمترین هزینه ممکن و امکان بازاریابى وسیع تر است.
- امکان خرید محصولات سفارشى و مطلوب خریداران از دیگر مزایاى تجارت الکترونیکى است. به این معنا که شما در خرید یک محصول ویژگى هاى مورد نظر خود را به فروشنده انتقال مى دهید و فروشنده نیز در صورت امکان محصول را با توجه به خواسته هاى شما تولید مى کند و در اختیار شما مى گذارد. هم اکنون این روش فروش در محصولات صنعتى رواج بیشترى یافته است، درحالى که در سال هاى اولیه تنها در مورد محصولات ساده اى مانند ساعت، کتاب و غیره امکان تحقق چنین امرى وجود داشت.
سرفصل مطالب
فصل اول: تجارت الکترونیک و انواع آن
فصل دوم: جنبه ها و زیر ساختهای تجارت الکترونیک
فصل سوم:کاربردهای تجارت الکترونیک
فصل چهارم: بررسی امنیت در تجارت الکترونیک
فصل پنجم: رمز نگاری اطلاعات
فصل ششم: نتیجه گیری
خرید و دانلود آنی فایل