دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 26 KB
تعداد صفحات : 37
بازدیدها : 522
برچسبها : مدیریت زنجیره تامین
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلمقاله زنجیره تامین، شبیه سازی و حل مشکلات
هدف از مدیریت زنجیره تأمین، مدیریت کل زنجیره تأمین از تأمین کنندگان تا تولید کنندگان، خرده فروشان و مشتریان نهایی است. SCM سه هدف مهم را دنبال می کند:
* کاهش حجم موجودی ها
* افزایش سرعت معاملات از طریق تبادل داده ها در زمان مناسب
* افزایش میزان فروش از طریق در نظر گرفتن نیازهای مشتریان
مدیریت زنجیره تأمین روشی است برای بهبود دسترسی به مواد اولیه، ساخت محصولات و یا خدمات و انتقال آن به مشتریان. SCM دارای پنج بخش اصلی است
برنامه ریزی: مدیریت منابع مورد نیاز برای برآوردن نیازهای مشتریان با کیفیت مورد نظر و به شکل بهینه. این قسمت، بخش استراتژیک SCM به شمار می آید.
منابع: انتخاب تأمین کنندگان مناسب، توجه به روندهای قیمت گذاری، تحویل و پرداخت به آنها. رویه های مدیریت انبار شامل دریافت، بازبینی و انتقال به خط تولید نیز باید تعیین شوند.
تولید: فعالیت های لازم برای کنترل کیفی، بسته بندی و آماده سازی جهت ارسال کالاها و خدمات
ارسال: هماهنگ سازی دریافت سفارش از مشتریان و آماده سازی شبکه ای از انبارها و انتخاب روش های حمل و نقل
ارجاع: بخشی برای مرجوع ساختن کالاهای معیوب از طرف مشتریان.
مدیریت زنجیره تامین نتیجه تکاملی مدیریت انبارداری است. در دهه 60 کارشناسان با مطالعه بر روی رابطه داخلی بین انبارداری و حمل و نقل و یکپارچه سازی آنها قادر به کاهش موجودی خود شدند که حاصل این مطالعات مدیریت توزیع نام گرفت. در مسیر تکامل با اضافه شدن مباحث مدیریت ساخت، تدارکات و سفارشها به مدیریت توزیع مفهوم لجستیک پدید آمد و وضعیت کنونی یعنی زنجیره تامین نتیجه به هم پیوستن حلقه های عملیاتی مختلف است که در ابتدای آن عرضه کنندگان و در انتهای آن مشتریان قرار دارند.یک زنجیره تامین به جریان مواد، اطلاعات، وجوه و خدمات از تامین کنندگان موادخام طی کارگاهها و انبارها تا مشتریان پایانی اشاره دارد و شامل سازمانها و فرایندهایی می شود که کالاها، اطلاعات و خدمات را ایجاد و به مصرف کنندگان تحویل می دهند. این زنجیره شامل خیلی از وظایف از قبیل خرید، جریان وجوه، باربری مواد، برنامه ریزی و کنترل تولید، کنترل موجودی و لجستیکی و توزیع و تحویل می گردد.
اهداف نرم افزار مدیریت زنجیره تامین مدرن کاهش عدم اطمینان و ریسک در زنجیره تامین است. با وجود آن، به طور مثبتی بر سطوح موجودی، زمان چرخه، فرایندهای تجاری و سرویس های خدماتی به مشتری اثر می گذارد. این زنجیره فرایندی پویا است که فعالیتهای همزمان، ارزیابیهای مستمر از طرفین درگیر، فناوری های به کار رفته در آن و ساختار سازمانی را شامل می شود. این فناوری برای مشتریان امکاناتی را فراهم می آورد تا حق انتخاب فراوانی را داشته باشند و به صورت فزاینده ای به اطلاعات دسترسی پیدا کنند و هدف در آن ایجاد ارزش برای مصرف کننده است. ...
برخی دیگر ار مطالب مقاله
کاربرد شبیه سازی در مدیریت زنجیره تأمین
کاربردهای نرم افزارهای شبیه سازی Enterprise Dynamics در مدیریت زنجیره تأمین
حمل و نقل مواد
سیستم مرتب سازی، انجام تجارت الکترونیک: DOCData
انبارداری: مرکز توزیع اروپا: XEROX - Frans Maas
مدیریت زنجیره تامین چیست؟
زنجیره تامین بالادست
زنجیره تامین داخلی
زنجیره تامین پایین دست
انواع زنجیره تامین
مشکلات زنجیره تامین و منابع آنها
راه حلهای مشکلات زنجیره تامین
نرم افزارهای پشتیبانی زنجیره تامین
تکامل کمکهای رایانه ای
منابع و مأخذ
خرید و دانلود آنی فایل